Termeni si conditii utilizare www.led-box.ro
LED-BOX.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Pentru info vezi : si

Termeni si Conditii Site

Termeni si conditii

Site-ul led-box.ro este proprietatea societatii comerciale SC LED BOX SRL

Utilizarea site-ului led-box.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si LED-BOX SRL , de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul stifler.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de LED BOX  SRL , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului.

Clientii led-box.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul led-box..ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Garanția produselor

Produsele cumparate prin intermediul led-box.ro beneficiează de garanția obișnuită pe o perioadă de 2 ani. Astfel, fiecare produs livrat care se va strica in timpul utilizarii si nu prezinta urme de utilizare abuziva va fi inlocuit de catre noi.

Garantia legala de conformitate

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Politica de confidentialitate

Led-box .ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

SC LED BOX SRL (numita in continuare Compania) este proprietara website-ului www.led-box.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.


Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

  • Prelucrarea si livrarea comenzilor

  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.led-box.ro

  • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor

  • Activitati comerciale

  • Marketing si publicitate

  • Promovarea produselor

  • Cercetare de piata


Pentru mai multe detalii prinvind întreaga politică de confidențialitate led-box.ro click aici


Analiza comportamentului consumatorului


Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.led-box.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate.


Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.

Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.


Drepturile utilizatorilor

Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.


Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.


Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.


Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:

1. Scan pe email catre adresa info@led-box.ro

2. Prin posta, curier sau predare personala la sediul Companiei din Calea Turnisorului 128 , Sibiu de luni până vineri între oreele 09:00 și 17:00

Plata


Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

a. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre S.C. LED BOX S.R.L. in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

b. Online prin OP sau Home Banking

Plățile ăn contul SC LED BOX SRL se efectuează după plasarea comenzi pe site și doar după ce am emis către dv factură fiscală sau factură proformă pentru produsele comandate.

Livrare către dv a produselor se efectuează după ce banca nostră confirmă primirea banilor în cont.

Copyright

Tot continutul site-ului led-box.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea SC LED BOX SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe stifler.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin SC LED BOX  SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul stifler.ro sau firma SC LED BOX SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la info@led-box.ro

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul stifler.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul la site

SC LED BOX SRL permite accesul nelimitat pe site-u led-box.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al LED BOX  SRL.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. LED BOX  SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de stifler.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul led-box.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea LED BOX SRL.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul led-box.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al LED BOX  SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: info@lled-box.ro ( termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)

Modificari

LED BOX SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului led-box.ro , politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul stifler.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre LED BOX SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 30 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. led-box .ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului"

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.  

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic, pe mail sau pe completand formularul de retur . Nu este necesară completarea formularului pentru retur, dacă este mai ușor pentru dv se poate face teefonic sau prin email la info@led-box.ro


Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.

Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu, dar ne ajuta sa procesam mai repede retururile

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online led-box.ro


Conciliere


Dacă apar situații sau probleme legate de o comandă și nu credeți că pot fii rezolvate prin email sau suportul oferit online de colegii din echipa noastră, luați legătura direct cu managaerul LED BOX SRL , dl Nicolae Lomănar la telefonul +40756396763 sau email la nicolae@led-box.ro . Garantăm un răspuns în mai puțin de 24 de ore.


Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Scopul utilizării


 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. LED BOX SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.


 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa Str Calea Turnișorului 128 , Sibiu , Jud Sibiu .

Dacă sunteți înscriți în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .


Tertii care au acces la datele personale: GLS Courier , Urgent Cargus Curier ,


S.C. LED BOX  SRL implementeaza intern campanii de newsletter.


Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa info@led-box.ro


 În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă LED-BOX.RO care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților nostri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.


Date non-personale colectate automat


 Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Politica de cookies completă a site-ului o puteți găsi aici : Politica Cookie


Securitate


 Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, led-box.ro utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:

- accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;

- toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;

- accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;

- la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.

- printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului led-box.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.

Politica Remarketing

În paginile website-ului led-box.ro(function(){ra_key="U05G3WEXETCRO5";ra_params={add_to_cart_button_id:'button-cart',price_label_id:'price_label_id',};var ra=document.createElement("script");ra.type="text/javascript";ra.async=true;ra.src=("https:"==document.location.protocol?"https://":"http://")+"tracking.retargeting.biz/v3/rajs/"+ra_key+".js";var s=document.getElementsByTagName("script")[0];s.parentNode.insertBefore(ra,s);})();function checkEmail(email){var regex=/^([a-zA-Z0-9_.+-])+\@(([a-zA-Z0-9-])+\.)+([a-zA-Z0-9]{2,9})+$/;return regex.test(email);};jQuery(document).ready(function($){$("input[type='text']").blur(function(){if(checkEmail($(this).val())){_ra.setEmail({'email':$(this).val()});console.log('setEmail fired!');}});});var _ra=_ra||{};_ra.visitHelpPageInfo={'visit':true};if(_ra.ready!==undefined){_ra.visitHelpPage();};