Politica de confidentialiate led-box

Politica de Confidentialitate

Datele furnizate de tine in cursul navigarii acestui website pot fi utilizate de LED-BOX si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor sale.
Prin acordul tau exprimat prin accesarea si utilizarea www.led-box.ro datele tale cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de tine pot fi prelucrate si utilizate de LED-BOX in orice activitati si scopuri legate de marketing, de telecomunicatii cat si in scopul realizarii unui interes legitim al LED-BOX, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.
Datele cu caracter personal furnizate de tine constau din : informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.
Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, numarul de telefon, sex, varsta, orice informatie privind folosirea produselor si serviciilor LED-BOX, cat si orice informatie furnizata de tine care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.
Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre LED-BOX , nu mai utiliza acest web site.
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. 
Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.led-box.ro cat si la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poti apela Serviciul Clienti al LED-BOX  la numarul de telefon 0756396763  de pe telefonul tau ( RETEAUA DIGI ). 
De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.led-box.ro iti exprimi consimtamantul in sensul primirii de apeluri , mesaje text (SMS) sau e-mail-uri pentru promovarea serviciilor oferite de si/sau prin intermediul LED-BOX.

Loading...
Loading...
Loading...