Termeni si conditii livrare www.led-box.ro

Termeni si Conditii livrare

Livrare comenzi

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentantul LED-BOX, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Transportul este gratuit in aceste conditii:

-    modalitate de plata virament bancar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 500 lei se percepe o taxa de transport de 16 lei.
-    modalitate de plata numerar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 250 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei se percepe o taxa de transport de 16 lei.

Livrarea se poate face in 2 moduri:

-    in zona sau reteaua curierului care nu supune km extra costul de transport este fix , indiferent de kg . Se achita 16 ron taxa unica de transport . Supra taxarea pentru km extra revine clientului si se adauga costului total al comenzii
-    prin Posta Romana coletarie in toata Romania , timp de livrare 2-4 zile lucratoare , tarif unic 12 ron

 

Durata de livrare

Pentru produsele care sunt semnalizate in site ca fiind pe stoc, termenul de livrare este de maxim 48 ore lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, sau a evenimentului Black Friday, durata maxima de procesare a unei comenzi poate creste pana la 7 zile lucratoare.


Loading...
Loading...
Loading...