LED WIFI - controleaza luminile tale cu o singură atingere!

LED WIFI - controleaza luminile tale cu o singura atingere!

Posted by Ioana 04/07/2017 0 Comment(s) Noutati,

                                                  Controler Banda Led RGB/RGBW Milight Wifi Hub

LED WIFI LIGHTS

Daca iti doresti un mod inovativ si simplu pentru a controla luminile din casa sau de oriunde fara a fi nevoiti sa utilizati intrerupatoarele,Smart Led Wifi este solutia ideala pentru dumnevoastra.

Cu un Wi-fi Led controller,puteti sa controlati luminile din casa dumneavoastra conectandu-va la wireless de pe orice telefon sau tableta(Android sau IOS system).

Controllerul va permite sa aveti acces la simultan la mai multe zone unde puteti controla luminile,intensitatea,viteza si culorile.Puteti alege dintr-o paleta larga de culori iar distractia va fii garantata.

                     Wi-fi Led Controller Hub 

Controler Hub Wifi Milight Led-Box.ro

Hub-ul Wifi poate fi utilizat cu Leduri luminoase Wifi care au controale interne,cum ar fi becuri si lumini de inundatie. Poate fi folosit si de un controler compatibil cu RGB sau RGBW compatibil cu Wifi.Hub-ul poate transforma orice lumina LED RGB intr-una care poate fi controlata de Apple IOS sau Android

Conectati hub-ul wifi intr-un computer sau intr-o  priza utilizand un adaptor de perete USB si descarcati gratis aplicatia Milight 3.0 app.

Aplicatia va ofera posibilitatea sa alegeti dintre interfetele controlerului diferite si sa controlati modul de luminozitate si de culoare. 

                    WIFI RGB sau RGBW LED Controller 

Controler Banda Led multi zona Led-Box.ro

Daca utilizati banda led RGB sau RGBW,va fi necesar sa aveti Wi-fi compatibil cu controlerul  RGB sau RGBW si hubul wi-fi.

Controllerul va permite sa modificati modurile,culorile sau programele presetate. Cu acest controler puteti crea o zona de iluminat cu LED unde sunt conectate mai multe zone , toate controlate direct fără fir.

Controlati pana la patru zone cu o telecomanda fara fir wireless RF TOUCH  sau cu orice smartphone sau tableta Android sau IOS

Banda LED RGB sau RGBW controlată prin Wifi

Ilumineaza orice zona,incepand de la bucatarie,terasa,podele si pana la tavanuri. Benzile Led sunt disponibile pe diferite lungimi,voltaj si intensitate si sunt ușor de configurat exact cum ne dorim pentru proictul nostru.

Pur si simplu conectati firele de banda in controller-ul de zona si conectati-va la hub-ul Wifi. 

Proiectoare LED RGBW cu Wifi 

Proiector Led Smart

Luminile compatible cu Wifi sunt excelente pentru iluminarea peisajelor,a copacilor,a diferitelor cadre si a altor aplicatii in aer liber .Aceste proiectoare Led sunt disponibile in versiuni de 30-50 wati si au Led-uri separare pentru iluminare alba sau colorata / multicolora.

Ele se conecteaza la o priza standart si pot fi conectate foarte usor la un hub Wifi.

Conectati mai multe lampi la hub si sincronizati culoarea,luminozitatea,sau modul cu smartphone-ul sau tableta.

Becuri LED SMART WiFi

Aceste becuri smart pot fi utlizate in orice locație unde avem o dulie normșă E27. Se pot folosi pentru  iluminarea camerei de dormit,iluminarea in curte,Iluminarea dormitorului,a subsolului si multe altele.

Acestea sunt livrate cu sau fara telecomanda RF Touch Color si pot fi de asemenea utilizate cu un hub Wifi si pot fi controlate  de un smartphone sau tableta.

Pentru mai multe produse cu LED Wifi , vizitați site-ul nostru : led-box.ro

Taguri: wifi smart home

Leave a Comment

Loading...
Loading...
Loading...