Masuri protectie extra Covid-19 Led Box
LED-BOX.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Pentru info vezi : si

Informatii utile functionare magazin online

Posted by Nicolae 16/03/2020 0 Comment(s) Noutati,

masuri protectie coronavirus led box srl magazin online iluminat led
 

Bine v-am găsit pe site-ul nostru :)

Doresc să încep pe o notă pozitivă postarea de pe blog-ul nostru, să transmit un mesaj de calm și să vă ofer câteva detalii despre modul de lucru și felul în care ne desfăsurăm activitatea începând din 16 martie.

Este cunoscut subiectul noului tip de virus care circulă și care a fost declarat deja pandemie. Din acest motiv dorim să venim pe cât posibil să facem lucurile corect așa cum au fost transmise de autorități și cum considerăm că este cel mai corect pentru sănătatea nostră, a colegilor și binețeles pentru voi, clienții noștrii.

Ne informăm în primul rând din surse sigure și de încredere, pentru asta folosim recomandările Ministerulului Sănătății din România, vă invit și pe voi să vedeți aceste recomandări, sunt esențiale și foarte utile pentru toată lumea.

Pe lângă aceste recomandări ne-am gândit să vî spunem si ce am făcut și ce facem în zilele următoare pentru a ajuta pe cât posibil la stoparea și răspândirea noului virus.

Ne-am pus în plan si am implementat până acum:

 • colegele nostre de la partea administrativă lucrează deja de acasă. Suportul si facturarea se fac online de acasă sau telefonic toto de acolo, printre trebuirle casei și grija copiilor. S-ar putea să auziți în fundal copii mici la telefon :)

 • pentru partea de marfă, tot ce primim de la funizori, intră intr- o zonă de depozitare în care lăsăm coletele minim 5-6 ore neatinse, tot acolo dezinfectăm cu aerosoli + soluții pe bază de clor (s-ar putea regăsii mirosul si ulterior pe unele produse) Acestă măsură este una extra, furnizorii noștrii la randul lor aplică același tratament.

 • toate coletele sunt ambalate de colegi cu mânuși și mască de protecție, echipa este 100% compromisă cu siguranța dv

 • facturile începând din 17 martie se vor trimite exclusiv online, fără suport fizic hărtie

 • pentru coletele retunate de către clienți o să avem același tratament, aici pot să apară întarzieri in returul banilor 1-2 zile

 • pentru comenzile plasate din 16 martie, la produsuele care nu sunt pe stoc și sunt aduse de la furnizori din Uniunea Europeană, așteptăm si calculăm 1-2 zile de întraziere.

 • implementăm plata cu cardul, Revolut sau transfer bancar dacă doriți să nu achitați cu numerar la curier și să evitați pe cât posibil contactul fizic. După plasarea comenzilor vă sunăm si vă trimitem informați extra. Plata cu cardul se poate face direct pe site, link de plată sau Revolut. Dacă nu ai Revolut, poți intra aici pentru ați face cont

Sperăm din suflet să fim bine și să vedem cu această criză trece repede și noi revenim cu toții la treburile nostre cu chef de muncă si proiecte pentru viitor. Pentru încheiere pun o listă cu cele 10 reguli esențiale pe care te rugăm să le respecți:

  1. Spălați-vă mâinile de multe ori;

  2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;

  3. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;

  4. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;

  5. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;

  6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;

  7. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;

  8. Produsele ”MADE in CHINA”  nu sunt periculoase;

  9. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;

  10. Animalele de companie nu transmit coronavirus

​Ne auzim de bine, sănătoși toți #staisafe #staiincasa

Leave a Comment